fbpx

De Gymzaal

You Are Viewing

Personal Training

Personal Training

WAAROM PERSONAL TRAINEN IN DE GYMZAAL?

Volgens onze visie is een mens gemaakt om vrij te bewegen in de ruimte. Wij kiezen daarom voor oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, losse materialen en minimaal gebruik van machines. Maak kennis met onze unieke Broom warming-up en hands-on stretching methode.

Omdat onze werkwijze concentratie en techniek vereist geven wij uitsluitend lessen onder begeleiding. Wij houden bewust grip op de drukte in onze trainingszaal en hechten veel waarde aan persoonlijke ruimte voor onze members.

DE GYMZAAL: PLEZIER EN SFEER HOOG IN HET VAANDEL

Wij vinden plezier en sfeer net zo belangrijk als de doelstellingen die je wil halen. De Gymzaal streeft naar een verenigingsgevoel waar men elkaar positief benadert en motiveert in plaats van imponeert. Ook als sporten niet je tweede natuur is ben je bij ons van harte welkom.

IK WIL BEGINNEN

STAP 1: TELEFONISCH INTRODUCTIEGESPREK

In een telefonische introductie proberen wij er achter te komen met welk doel(en) je aan de slag wilt gaan. Afhankelijk van jouw medische achtergrond, doelstelling, en andere specifieke voorkeuren kunnen wij een betere inschatting maken bij welke trainer jij het beste past.

STAP 2: KENNISMAKING & PROEFLES

Een proefles duurt inclusief kennismaking +/- 60 minuten. Heb je na deze proefles en het kennismakingsgesprek nog vragen of opmerkingen, dan kun je jouw trainer contacten of contact opnemen via het contactformulier op de website.

VOEDING

Gezonde voeding is essentieel voor een optimale prestatie en het bereiken van jouw doelen, zeker als dit vetverbranding of spiermassa toename betreft. Daarom adviseren wij altijd om voeding ondersteuning mee te nemen in het personal training plan.

VOEDINGSPAKKET: HET TRAJECT

Verdeeld over drie consulten laat Esther je kennis maken met haar visie en werkwijze. Haar zelf ontwikkelde “portie methode” biedt houvast om meer grip te krijgen op de calorie inname die past bij jouw doelstelling. In overleg zal ze metingen verrichten om een duidelijk start en eindpunt te hebben op gebied van vetpercentage en/of omvang meting. Het uitgangspunt is altijd om een haalbaar en realistisch voedingspatroon samen te stellen dat op langere termijn houdbaar is.

Personal Training 60 minuten
Single
Duo

10 lessen

70 per les

42 per les p.p.

(1 termijn)

700 totaal

420 totaal p.p.

20 lessen

65 per les

39 per les p.p.

(2 termijnen)

1.300 totaal

780 totaal p.p.

50 lessen

60 per les

36 per les p.p.

(5 termijnen)

3.000 totaal

1.800 totaal p.p.

Personal Training 30 minuten
Single

10 lessen

45 per les

(1 termijn)

450 totaal

20 lessen

42 per les

(2 termijnen)

840 totaal

50 lessen

38 per les

(5 termijnen)

1.900 totaal

Vraag een proefles aan

WhatsApp Box
Verzenden op WhatsApp