De Gymzaal

You Are Viewing

A Blog Post

Een appeltje met Simone Breukink

Onze members zijn het kloppende hart van De Gymzaal. In de serie “een appeltje met…” spreken wij met onze members over hun favoriete lessen, motivatie en tips voor collega-members. Deze week eten wij een appeltje met actrice en zangeres Simone Breukink.

Meld je nu aan voor Total Body Interval

Hee Simone, waarom sport je bij De Gymzaal?
Ik ben op de eerste plaats natuurlijk gaan sporten omdat het gezond is en ik mijn figuur graag wil behouden – of liever nog verbeteren. De Gymzaal is hiervoor een fijne plek omdat er veel gezellige trainers zijn en er veel vrienden en collega’s sporten!

Welke lessen volg je graag?
Ik volg de Total Body Interval-lessen. Deze worden voor mijn werk op hele gunstige tijden gegeven en dit vind ik een fijne les om wat meer spierkracht en “spiertoning” te krijgen.

simone breukink gymzaal

Wat is je favoriete oefening?
Twee jaar geleden had ik dit never nooit geloofd, maar ik ben gaan houden van “planken”!

Heb je een tip voor mensen die zichzelf willen motiveren om vaker te sporten?
Resultaten zijn toch altijd de beste motivatie, echter daar moet je natuurlijk eerst je best voor doen… dus: “No pain, no gain“. Oh en een nieuwe outfit doet voor mij ook altijd wonderen!

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben op dit moment in Portugal om met mijn vocalgroupde Meisjes met de Wijsjes” op festival da Estrella te zingen. Afgelopen weken heb ik gedraaid voor de film Onze Jongens en ik ben net klaar met de musical de Tweeling.

Lees meer over: Personal Training